Hugh Hefnerin nuori leski löysi uuden rakkauden – tällä kertaa vain kahden vuoden ikäero

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner kuoli kolme vuotta sitten kotonaan 91-vuotiaana. Hänen leskensä Crystal Harris oli miestään 60 vuotta nuorempi. Nyt nainen on toipunut Hefnerin kuolemasta ja siirtynyt elämässään eteenpäin.

Hugh Hefnerin 34-vuotias leski Crystal Harris seurustelee nykyään avaruusinsinööri Nathan Levin kanssa. Mies on 32-vuotias komistus, joka valloitti Crystalin sydämen lennättämällä naista yksityiskoneella. Pariskunta julkaisi herkän yhteiskuvan Instagramissa Meksikon lomaltaan.

Crystal ei saanut penniäkään Hugh Hefnerin milkoonaomaisuudesta. He olivat allekirjoittaneet naimisiin mennessään tiukan avioehtosopimuksen, joka laski Crystal Harrisin ulos miehen testamentista.