Kenkäkaupassa oli maskipakko – nainen heitti myyjää laatikoilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Koronavirus on aiheuttanut ennennäkemättömiä tuhoja Yhdysvalloissa, sillä kaikilla ei ole mahdollisuutta asianmukaiseen terveydenhoitoon. Yksi keino hillitä taudin leviämistä on se, että ihmiset käyttävät asianmukaisia suojia julkisilla paikoilla asioidessaan.

Marlana Aubaugh ei pidä tästä. Hän olisi halunnut ostaa itselleen uudet lenkkarit Oklahoma Cityssa sijaitsevasta Skechers-kenkäliikkeestä. Myyjä sanoi naiselle, että mikäli hän haluaisi asioida kassalla, tulisi hänen käyttää asianmukaista hengityssuojaa. Hän myös ohjeisti, että kyseisiä suojia voi ostaa viereisestä kaupasta, mikäli naisella ei ole sellaista mukana.

Marlana menetti hermonsa ja heitti kenkälaatikot myyjän päälle. Tapaus kuvattiin myös videolle. Hän painatteli liikkeestä ulos hermostuneena. Valitettavasti poliisit pääsivät naisen jäljille pian raivonpurkauksen jälkeen, koska hän oli jättänyt rahapussinsa liikkeen asiointipöydälle. Myyjälle tuli pieniä nihraumia kahakassa, The Smoking Gun uutisoi.