Niko Saarisen raju muodonmuutos – seuraajat tyrmistyivät: ”Näytät alienilta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut ja sittemmin monissa muissakin realitysarjoissa ja -kilpailuissa nähty Niko Saarinen vietti taannoin pitkään hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina hän on kuitenkin tehnyt paluuta muun muassa somevideoilla.

Nyt Niko on yllättänyt seuraajansa odottamattomalla muodonmuutoksella, jossa hän ajoi itsensä kaljuksi. Hiuksensa menettänyt Saarinen julkaisi lopputuloksesta kuvan somessa, jossa hänen sankka seuraajajoukkonsa ei ollut aivan yksimielinen uudesta tyylistä.

https://www.instagram.com/p/CDBbfJ3DYlc/

– Julkaisin eilen videon storyssa muuttuneesta lookista. Yeah, ymmärrän kommentoinnin ja 95% oli positiivista. Joukkoon mahtui kuitenkin aivan liian monta: ”Näytät alienilta”, ”Onneks kasvaa takas,ei sovi sulle”, ”Yök!Edellinen oli parempi”, Niko Saarinen kommentoi saamaansa palautetta.

Niko totesi, ettei hänen mielenterveydessään ole ongelmia ja korosti, että hän ei ole The Sims -pelihahmo, jonka ulkonäön muut voivat päättää. Lopuksi Nikolta tuli vielä erittäin osuva ja aina ajankohtainen viesti toisten ulkonäköä kritisoiville.

– Aivan liian moni ihminen ei koskaan uskalla olla itsensä tässä maailmassa, koska on olemassa muka joku helvetin käsikirja miltä sun pitää näyttää,mitä sun pitää edustaa, ketä rakastaa, mitä sanoa ja ajatella. Se mitä sinä näet peilistä – ei ole se mitä jokaisen tulisi nähdä, Saarinen totesi.