Tyttöystävä hyökkäsi – iho kuoriutui poikaystävän kiveksestä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Donika Shaniece Mays oli riidellyt pitkäaikaisen poikaystävänsä kanssa pariskunnan Tampassa sijaitsevassa kodissa. Sanaharkka oli lopulta äitynyt fyysiseksi väkivallaksi ja 29-vuotias nainen pidätettiin.

Mays on seurustellut miehensä kanssa neljä vuotta ja pariskunnalla on kaksivuotias lapsi. Hän kuitenkin sai eräänä aamuna niin hurjan raivokohtauksen, että puhkoi ensin miehensä autonrenkaat. Sen jälkeen hän puristi miestä kovakouraisesti kiveksistä.

Hyökkäys haarojen väliin oli niin valtaisa, että miehen oikeasta kiveksestä kuoriutui nahat irti. Valitettavasti nainen antoi ensin väärät henkilöllisyystiedot poliiseille, joten hänelle asetettiin 7.650 dollarin suuruinen takuusumma. Hän sai myös lähestymiskiellon miehelleen, The Smoking Gun uutisoi.