Christina Milian pätevä alusvaatemalliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Christina Milian tuli alunperin tunnetuksi näyttelijänä ja televisiotähtenä, mutta vaihtoi sittemmin artistiuralle. Musiikkiura loppui kuitenkin riitoihin levy-yhtiön kanssa, ja sen jälkeen Christina on keskittynyt lähinnä perhe-elämään ja lomailuun jälkikasvunsa ja miehensä Matt Pokoran kanssa.

View this post on Instagram

Meet him at the door with @SavagexFenty on… 🖤 #savagexambassador

A post shared by Christina Milian (@christinamilian) on

Rihannan Savage X Fenty -malliston mallina nykyisin toimiva entinen teinipoppari nähdään tällä kertaa poseeraamassa malliston tyylikkäissä tummanharmaissa alusvaatteissa, joissa hänen kurvinsa pääsevät oikeuksiinsa. Kuvan perusteella lienee perusteltua todeta, että Christiana on tehtäväänsä muodollisesti pätevä.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 37-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.