Kate Beckinsale löysi rinnalleen uuden rakkaan – tapailee 22-vuotiasta muusikkoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Beckinsale tunnetaan lehtien palstoilla rakkauselämästään, johon ovat kuuluneet yleensä naista hyvin paljon nuoremmat miehet. Nyt näyttelijä on löytänyt rinnalleen jälleen uuden rakkaan.

Kate Beckinsale kuvattiin sunnuntaina paparazzien toimesta kun hän astui ulos Los Angelesissa asunnostaan uusi mies käsipuolessaan. 46-vuotias näyttelijätähti on nyt viettänyt aikaansa 22-vuotiaan kanadalaisen muusikon Goody Gracen kanssa. Pariskunta kuvattiin ensimmäistä kertaa yhdessä jo tammikuussa Grammy-gaalaa edeltäneissä juhlissa.

Kate Beckinsale vietti sinkkuelämäänsä aiemmin Willow-kissansa kanssa ja kertoi olevansa yksin täysin tyytyväinen, mutta nyt nainen näyttäisi kuitenkin olevan hyvin onnellinen uuden miehen käsipuolessa. Ennen Goody Gracen tapaamista nainen seurusteli muun muassa 26-vuotiaan koomikon, Pete Davidsonin, kanssa.

View this post on Instagram

Actress Kate Beckinsale reportedly has a new man in her life. She was snapped taking a romantic stroll with Canadian rocker Goody Grace, 22, on Sunday in LA. 🌄 She was also photographed with him back in January at a pre-Grammy party. Since splitting from Len Wiseman, 47 (their divorce was finalized in 2019), Beckinsale, 46, has dated several younger men, including SNL comedian Pete Davidson, 26, comedian Matt Rife, 21, and British comedian and television personality Jack Whitehall, 30. 📸: Backgrid. . . . #vandypop #dailydish #popculture #pop #omg #music #celebrities #celebs #news #tv #television #movies #film #celebritynews #entertainment #entertainmentnews #katebeckinsale #actress #goodygrace #canada #canadianmusician #losangeles #romance #newromance #maydecemberromance #maydecember #lenwiseman #petedavidson #mattrife #jackwhitehall

A post shared by VandyPop 🍿 🎬 🎟 🎶 📺 (@vandypop) on