Kim Kardashian ahdistuu ystävien näkemisestä: ”Ihanaa ja pelottavaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on viettänyt koronakevään aikana paljon aikaa kotona neljän lapsensa kanssa. Nyt tähti on viimein uskaltanut nähdä perhettään ja ystäviään, mutta on huomannut, että sosiaalisen elämän aloittaminen uudelleen onkin tuntunut pelottavalta.

Kim Kardashian julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hänet nähdään juhlimassa Scott Disickin syntymäpäiviä siskojensa ja äitinsä kanssa. Kuvien yhteydessä 39-vuotias Kardashian on kertonut, että perheen näkeminen on tuntunut ihanalta, mutta samaan aikaan kokoontuminen pienelläkin porukalla on alkanut myös pelottamaan häntä.

Scott Disickin syntymäpäiviä juhlittiin lähimpien perheenjäsenten ja lasten kera puutarhajuhlien merkeissä. Kim Kardashian oli pukeutunut vaaleansinisiin suoralahkeisiin farkkuihin ja lyhyeen toppiin, joka esitteli naisen timmiä keskivartaloa.