Aura Fest järjestetään huippuartistien siivittämänä – Stara VIP lähes loppuunmyyty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen festivaalikesä ei ole päässyt vielä alkamaan, koska lähes kaikki kesän festivaalit jouduttiin perumaan koronaviruksen myötä. Kokoontumiskiellot kuitenkin helpottavat elokuun alkaessa, jolloin Turussa jyrähtää käyntiin odotettu Aura Fest huippuartistien siivittämänä.

Lauantaina ja sunnuntaina 1. – 2. elokuuta järjestettävän festivaalin kahden päivän Stara VIP -liput ja kahden päivän normaalit liput on jo loppuunmyyty, mutta yhden päivän Stara VIP -lippuja ja normaaleja lippuja on vielä hieman jäljellä. Aura Festin lavalle nousevat muun muassa JVG, Sanni, Mikael Gabriel, Portion Boys, Gettomasa, Gasellit, Anna Abreu, Behm, Pyhimys ja Teflon Brothers.

Koronapandemia aiheuttaa festivaalin järjestelyissä merkittäviä muutoksia, sillä tapahtumassa noudatetaan turvallisuus- terveysviranomaisten ohjeistuksia. Tapahtuman aluetta on laajennettu normaalista ja lippumäärää on rajoitettu turvavälien mahdollistamiseksi. Lisäksi alueella on anniskelukapasiteetin mukainen määrä istumapaikkoja pöydän tai tason ääressä.