Jessica ”Ihmis-Ken” Alves on näyttävä kurvitar – paljasti muodot kameralle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis Jessica Alves totuttelee parhaillaan naisena olemiseen ja identiteettinsä omaksumiseen. Kauneusleikkausten avulla sukupuolensa korjannut Jessica rakastaa näyttäviä asukokonaisuuksia ja naisellista tyyliä.

Nyt hänet on nähty Lontoon kaduilla nuden värisessä asukokonaisuudessa. Kokopuku paljastaa naisen vartalon muodot ja piirteet, eikä Jessicaa haittaa tämä asia ollenkaan. Päinvastoin, hän nauttii uudesta ulkonäöstään ja kertoo olevansa onnellisempi kuin aikoihin.

Brasilialaissyntyinen Jessica Alves tunnettiin ennen nimellä Rodrigo Alves ja ihmis-Ken. Hän on karistanut menneisyyden kannoiltaan ja luo parhaillaan uraansa naisena televisio-ohjelmissa esiintyen. Hänellä on asunnot Lontoon lisäksi myös Marbellassa ja Roomassa.