Vaimo teki yllätysvisiitin – mies rysän päältä kiinni vieraan naisen kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lentoemona työskentelevä Nicole Denison päätti yllättää miehensä ja palata aiottua aiemmin heidän Floridan Tampa Bayn alueella sijaitsevaan kotiin. Valitettavasti hänen aviomiehensä Mark Denison oli juuri samaan aikaan harrastamassa seksiä vieraan naisen kanssa.

Sosiaalisessa mediassa täydellistä perhekulissia ylläpitävä pariskunta on nyt eron partaalla. Mark Denison on kehunut vaimoaan vuolaasti ja kertonut hänen kahden lapsensa olevan elämänsä tärkeimmät asiat. Silti hän ajautui sänkyyn toisen naisen kanssa. Kotiin tullut Nicole Denison pahoinpiteli miehensä.

Hän löi Markin silmän mustaksi. Sen jälkeen hän otti miehen kitaran ja hakkasi sen tuusannuuskaksi perheen kodin seinää vasten. Poliisit pidättivät naisen. Pari oli naimisissa kolme vuotta, The Smoking Gun kertoo.