Kim Kardashian avautui trendeistä – näitä ei käyttäisi koskaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian tunnetaan hänen perhettään seuraavasta Kardashianit-sarjasta, minkä lisäksi 39-vuotias nainen on niittänyt mainetta myös yrittäjänä. Kardashianit-sarjaa alettiin esittämään vuonna 2007, minkä jälkeen kaunotar nousi nopeasti julkisuuteen.

Miljoonat ihmiset ovat seuranneet kaunotarta ja inspiroituneet tähden muotitajun ja hänen henkilökohtaisen tyylinsä ansiosta jo vuosia. Nyt Kim Kardashian ottaa kantaa erilaisiin nopeimmin tällä hetkellä leviäviin trendeihin ja kertoo mitä niistä hän itse pitää hyvinä tyylisuuntina ja mitkä niistä kiertää kaukaa.

Kim Kardashian kertoo Harper’s BAZAAR -lehden julkaisemalla videolla rakastavansa trendiä, jossa ohuet tangamalliset pikkuhousut näkyvät vaatteiden alta. Tähden mielestä hiussomisteet ja pannat ovat upeita, mutta tällä hetkellä muodissa olevat muhkeat pannat eivät imartele häntä. Videolla nainen myös paljastaa millaisia korkokenkiä hän ei ikinä suostuisi laittamaan jalkaansa.