Martha Stewart julkaisi uima-allaskuvan – kertoo saaneensa sen jälkeen 14 kosintapyyntöä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen televisiotähti Martha Stewart yllätti taannoin faninsa selfie-kuvansa ansiosta. 78-vuotias tähti julkaisi Instagramissa aistillisen kuvan, jossa hän poseeraa uima-altaalla.

Stewartin mukaan kuva sai runsaasti huomiota etenkin miespuolisilta seuraajilta. Hän kertoo saaneensa sen julkaisemisen jälkeen jopa lukuisia kosintapyyntöjä.

– Minua kosittiin 14 kertaa. En tiedä miksi, mutta ne olivat kosintapyyntöjä. En ole tarkistanut hetkeen onko niitä tullut lisää, määrä oli ensimmäiseltä päivältä, Stewart kuvaili E! Online -sivustolle.

Martha Stewart kertoi myös pysytelleensä kiireisenä koronakaranteeninkin keskellä. Pitkän uran tehnyt tähti tunnetaan muun muassa Martha Stewart Living ja Martha -ohjelmien juontajana, oman lähden päätoimittajana ja lukuisten kirjojen kirjoittajana. Käänteitä Stewartin elämästä ei muutenkaan puutu, sillä vuonna 2004 hän suoritti viiden kuukauden vankeustuomion talousrikoksista.