Halle Berry paljasti hehkuvan ihonsa salaisuuden – antoi ohjeet kasvonaamioon

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. 53-vuotias kaunotar paljasti nyt seuraajilleen miten hän pitää ihonsa niin kauniin hehkuvana vuodesta toiseen.

Halle Berry on yksi niistä Hollywood-kaunottarista, jotka eivät tunnu vanhenevan ulkonäöltään lainkaan. Nyt tähti paljasti Respin-kanavan Instagram-sivustolla ohjeet kasvonaamioon, jonka ainekset monilta löytyvätkin omasta ruokakaapista jo valmiiksi.

Halle Berryn kasvonaamioon tulee kaksi ruokalusikallista haudutettua teetä, ripaus kurkumaan, puoli teelusikallista sitruunamehua ja noin puoli desilitraa maustamatonta jogurttia. Seos levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa kolme minuuttia, jonka jälkeen seosta levitetään päälle vielä toinen kerros. Naamio huuhdellaan kasvoilta 10 minuutin kuluttua, minkä jälkeen iholle tulee levittää vielä kosteusvoide.