Joe Jonas unohti kertoa yllätyshäistä vanhemmilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuositusta Game of Thrones -sarjasta tunnetuksi tullut näyttelijä Sophie Turner ja Jonas Brothers -bändin laulaja Joe Jonas menivät naimisiin vuosi sitten toukokuussa. Pariskunnan hääseremonia järjestettiin Las Vegasissa, jonne moni julkisuudesta tunnettu ystävä oli saapunut paikalle. Tieto häistä ei ollut kuitenkaan kiirinyt tähtiparin vanhemmille saakka.

Joe Jonas paljasti GQ-sivustolle tekemällään videolla, että he eivät muistaneet kertoa yllätyshäistään vanhemmilleen lainkaan. Pariskunnan naimisiinmeno oli kantautunut vanhempien korviin vasta sen jälkeen, kun musiikkituottaja Diplo oli julkaissut yllätyshäissä kuvaamansa videon hänen Instagram-kanavallaan.

Tällä hetkellä 23-vuotias Sophie Turner ja 30-vuotias Joe Jonas odottavat innoissaan toivottua perheenlisäystä. Pariskunta ei itse ole vielä tiedottanut raskaudestaan, mutta lähipiirin mukaan Turner on kuitenkin alkanut jo etsimään sopivia raskausajan asuja punaiselle matolle.