Machine Gun Kelly virallisti suhteen: ”Odotin sinua ikuisuuden”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Megan Fox esiintyi Machine Gun Kellyn uudella Bloody Valentine -musiikkivideolla. Näyttelijäkaunotar erosi hetki sitten näyttelijä Brian Austin Greenistä, jonka kanssa naisella on myös kolme lasta. Nyt tähti kuitenkin seurustelee Machine Gun Kellyn kanssa.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly on nähty yhdessä alkukesästä lähtien melko tiiviisti. Pariskunnan on kerrottu olevan hyvin rakastuneita toisiinsa. Nyt mies virallisti suhteen Instagram-kanavallaan ja julkaisi suloisen yhteiskuvan naistähden kanssa.

Machine Gun Kelly ja Megan Fox ovat tunteneet jo vuosia, mutta Foxin avioeron jälkeen ystävysten suhde syventyi. ”Odotin ikuisuuden, että löysin sinut uudelleen”, mies kirjoitti julkaisemansa yhteiskuvan kuvatekstissä. Fanit ovat olleet mielissään romanttisesta julkaisusta ja toivottaneet pariskunnalle onnea.