Pamelan Andersonin exä etsii nyt nuorta seuraa treffisivustolta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pamela Anderson meni tammikuussa naimisiin hänen vuosikymmenten takaisen poikaystävänsä Joe Petersin kanssa. Baywatch-tähti ilmoitti kuitenkin 12 päivää myöhemmin, että avioliitto on päättynyt eroon.

Mies oli tullut vihkimisen jälkeen katumapäälle runsaan mediahuomion vuoksi ja ilmoitti erosta Pamelalle tekstiviestillä. Muutama viikko eron jälkeen huhuttiin, että 74-vuotias Peters olisi mennyt kihloihin Julia Bernheim -nimisen naisen kanssa. Nyt elokuvatuottajan kerrotaan etsivän seuraa SeekingArrangement-sivustolta.

Sivusto on tarkoitettu rikkaille ja hyvännäköisille ihmisille. Treffipalvelun kautta on mahdollista löytää Jon Petersin kaltainen sugar daddy itselleen. Mies on rekisteröinyt itselleen timanttijäsenyyden 17. huhtikuuta. Hän maksaa palvelusta 250 dollaria kuussa, Page Six uutisoi.