Julkkiskaunotar uimarannalla stringeissä – poliisi pidätti alastomuuden vuoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tunnettu yhdysvaltalainen akrobaatti Sam Panda on noussut otsikoihin jouduttuaan tekemisiin poliisin kanssa. Syynä oli naisen uimarannalla käyttämä vaatetus, jota pidettiin liian paljastavana julkiselle paikalle.

Sam Panda oli viettämässä aikaa South Carolinan Myrtle Beachilla, kun poliisit saapuivat hänen luokseen. Viraalina levinneellä videolla poliisit kertovat syyksi alastomana olemisen julkisella rannalla. Akrobaatilla oli päällään bikinin yläosa ja stringit.

Virkavallan oli soittanut paikalle henkilö, joka ilmoitti kahden stringeihin ja läpikuultaviin toppeihin pukeutuneen naisen tanssivan rannalla. Poliisin mukaan Sam oli yrittänyt kävellä pois paikalta, minkä ansiosta poliisit iskivät hänet käsirautoihin. Nainen oli lopulta välttynyt pidätetyksi tulemiselta pukemalla enemmän vaatteita päälleen, uutisoi TMZ.

 

Edit: I've been posting stories and updates on my Instagram more often than on here. If anyone is interested in what I have to say about this, how we are holding up and where you can find more information, please follow! www.instagram.com/sspanda_Feel free to share! Also, just to clarify. A woman called the cops on me because of my bikini. That's how this all started. Some Karen decided that my body was offensive to her and showed her child that her body could one day lead to her arrest. Her body could be the reason a grown ass man violates her. Her body is wrong.

Publiée par Sam Panda sur Dimanche 2 août 2020