Tässäkö uusi Bruce Lee? 10-vuotias on tosielämän kung fu -taituri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japanilainen Ryusei Imai ei ole suotta saanut lempinimeä Mini-Bruce Lee. Hän on vasta 10-vuotiaana osoittanut hallitsevansa itämaisten taistelulajien liikkeet edesmenneen kung fu -mestarin tavoin.

Ryusei on herättänyt jälleen hämmästystä sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla. Siinä hän käsittelee nunchakuja samaan tapaan kuin Bruce Lee taustallaan televisioruudussa pyörivässä Enter the Dragon -elokuvassa. Ryusein ja Leen liikkeet menevät lähes yksi yhteen.

Nuoresta iästään huolimatta Ryusei on kaukana aloittelijasta, sillä hän on harrastanut taistelulajeja jo vuosien ajan. Japanilaisen ihmelapsen taidot aiheuttavatkin hämmästystä ja kunnioitusta sosiaalisessa mediassa kerta toisensa jälkeen.