Nicole Scherzinger on Portugalissa rakkaansa kanssa – julkaisi upeita lomakuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändin keulahahmona toimiva laulaja Nicole Scherzinger täytti hetki sitten 43 vuotta. Nyt Scherzinger on lähtenyt todelliselle lemmenlomalle tuoreen sydänkäpysensä kanssa.

Nicole Scherzinger lomailee tällä hetkellä poikaystävänsä Thom Evansin kanssa Portugalissa. Pariskunta julkaisi lomaltaan suloisen yhteiskuvan, jossa heillä on yllään saman väriset uima-asut. Scherzinger on myös julkaissut upeita bikinikuvia, joissa nainen makoilee upeaa maisemaa vasten.

Nicole Scherzinger tapasi 35-vuotiaan Thom Evansin The X-Factor -ohjelman kuvauksissa. Thom Evans oli ohjelmassa kilpailijana ja onnistui laulamaan tiensä tuomarina toimineen Scherzingerin sydämeen. Pariskunta on seurustellut julkisesti viime lokakuusta lähtien.

View this post on Instagram

Taking it all in… 💙🌊🚤🏞

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on