Selena Gomezin kokkausohjelma alkaa – traileri lupaa paljon

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alkukesästä uutisoimme, että laulaja Selena Gomez saa oman ruoanlaitto-ohjelmansa HBO Max -televisiokanavalta. Tällöin ohjelmalla ei ollut vielä edes nimeä, mutta nyt sarjan nimi, traileri ja julkaisupäivä on viimein saatettu julkisuuteen.

Selena + Chef -ruoanlaitto-ohjelman ensiesitys tullaan näkemään 13. elokuuta. Sarjassa 28-vuotias muusikko tulee opettelemaan ruoanlaittoa monien tunnettujen julkkiskokkien avustuksella. Kokit opastavat videopuhelun välityksellä Selenaa laittamaan erilaisia makeita ja suolaisia annoksia.

Ohjelman trailerissa nähdään miten Selena tekee ruokaa ammattilaisten neuvomina. Toisinaan Selena onnistuu upeasti, mutta aina lopputuloksesta ei kuitenkaan tule aivan sellaista kuin pitäisi. Keittiössä on aina läsnä Selenan vanhemmat, jotka tulevat maistelemaan valmiita annoksia ja kertomaan niistä omat mielipiteensä.