Yllätysvalinta! Robert Pattinson on uusi Batman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Twilight-elokuvasarjan ympärille rakentuneen fanikultin ansionsa supersuosioon noussut brittinäyttelijä Robert Pattinson neuvottelee parhaillaan uudesta supersankarin roolista. Miestä kaavaillaan tulevan Batman-elokuvan pääosaan. The Batman -elokuva on uudelleenfilmatisointi, jonka toteuttamisesta vastaa ohjaaja Matt Reeves. Tuotannon on tarkoitus alkaa tänä kesänä.

Elokuvan on määrä ilmestyä valkokankaille 25. kesäkuuta 2021. Mikäli 32-vuotias Robert Pattinson valitaan rooliin, tulee hän olemaan kaikkien aikojen nuorin Batmania esittänyt näyttelijä, Variety uutisoi. Hän teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 2005 esittämällä velhopoika Cedric Diggorya elokuvassa Harry Potter ja liekehtivä pikari.

– Näitä nuoria näyttelijöitä katsellessa ymmärtää, että joko heidän on mentävä terapiaan tai heistä tulee sarjamurhaajia. Tai sitten he tappavat itsensä. Tarkoitan, että kuuluisuuden vaikutuksen voi huomata hyvin aikaisessa vaiheessa ja se on pelottavaa, hän jutteli taannoin nuorten näyttelijöiden menestymiseen liittyen.