Täydellinen nainen esitteli rantakuntonsa – Eva Longoria tyylikkäänä uimapuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Eva Longoria meni pari vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa. Täydelliset naiset -televisiosarjasta tutuksi tullut Longoria sai myös esikoisensa miehensä kanssa kesäkuussa 2018 kun heidän perheensä kasvoi Santiago Enrique -nimen saaneella pojalla.

View this post on Instagram

🖤🖤🖤

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Koronakaranteenissa kuukausia ollut näyttelijäkaunotar on viime päivinä päässyt nauttimaan kesälomasta, ja nyt hän poseeraa mustassa uimapuvussa ja vihreäsävyisissä bikineissä. Täydellinen nainen on selvästikin päässyt kesätunnelmaan, joskin hieman tavallista myöhemmin.

View this post on Instagram

Green with envy 🍃

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

45-vuotias Hollywood-tähti on viime aikoina alkanut huomata ulkonäössään ikääntymisen merkkejä, sillä Eva Longorian hiukset ovat alkaneet harmaantua. Kaunotar on vielä toistaiseksi piilottanut luonnollisen harmaan sävyn hiuksistaan.