Koira pakeni häkistään – oppi avaamaan lukon sisäpuolelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita huvittavia esimerkkejä siitä miten ovelia kissat ja koirat ovat halutessaan jotakin. Etenkin moni koira on osoittanut olevansa omistajien poissa ollessa oikea pakenemisen mestari. Nyt videolle on saatu taltioitua eräs todella taidokas pako.

ViralHog-sivusto on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään Vietnamissa kuvattu tilanne, jossa koira pakenee pienestä häkistään. Koira näyttää tarkkailleen sitä miten ihmiset saavat sen häkin lukon auki. Se puskee päänsä häkin ulkopuolelle pienestä raosta ja ryhtyy avaamaan lukon hakasta hampaillaan.

Koira ei onnistu heti, mutta yrittää kuitenkin sinnikkäästi niin kauan, että häkin ovea kiinni pitänyt metallihakanen irtoaa. Pakotaiteilijan koirakaverukset näyttävät jo innolla odottelevan ystäväänsä häkistä. Heti kun pienikokoinen koira pääsee pakenemaan häkistä, se ampaisee täyteen juoksuun tovereittensa seuraan.