Räppäri Sean ”Puff Daddyn” Combsin poika auto-onnettomuudessa – Ferrari ja Tesla törmäsivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosien varrella lukuisilla eri lempinimillä tunnetun hiphop-moguli Sean ”Diddy” Combsin poika on joutunut hengenvaaralliseen tilanteeseen. King Combs oli keskiviikkona auto-onnettomuudessa Kaliforniassa.

King Combs oli keskiöisellä ajelulla Beverly Hillsissä, kun Sunset Boulevardia pitkin kaahannut Tesla törmäsi hänen Ferrariinsa. Kumpikin ajoneuvo kärsi pahasti onnettomuudessa, mutta Diddyn pojan saamat vammat hoidettiin onnettomuuspaikalla ja hän välttyi sairaalareissulta. Tesla-kuljettaja vietiin TMZ-sivuston mukaan pois paikalta käsiraudoissa hänen puhallettua yli sallitun promillerajan.

Vaikka King Combs selvisi onnettomuudesta lievin vammoin, kertoi hän Instagramissa elämänsä ehtineen jo vilahtaa silmiensä edessä. Hän kertoi olevansa kiitollinen hengissä säilymisestä ja olevansa jo valmis palaamaan äänitysstudioon. King on Diddyn ja vuonna 2018 kuolleen Kim Porterin 22-vuotias poika.