Vanhus ei kestänyt Donald Trumpin puhetta – joi kännit ja kolaroi golfautollaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläkeläisten suosimalla asuinalueella Floridan The Villagesissa asuva Cary De Van katsoi televisiosta Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin puhetta. Hän ei kestänyt kuunnella miehen juttuja, vaan avasi vodkapullon.

Noin puolitoista tuntia myöhemmin hän siirtyi golfkärryynsä aikeena lähteä ajelemaan. Valitettavasti miehen ajoneuvo ajautui katukivetykseen ja sen akseli murtui. Alueella suositaan leppoisaa vauhtia kulkevia golfkärryjä vanhusten kulkumuotona, The Smoking Gun uutisoi.

Paikalle tuli poliisit. He pidättivät juopuneen 82-vuotiaan De Vanin. Mies puhalsi alkometriin tuplasti yli sallitun rattijuopumusrajan. Hän sammalsi poliiseille, että hänen humalansa oli Donald Trumpin syytä.