Varaanit kamppailivat puistossa – piknikillä oleva perhe ihmetteli vierestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa nähdään toisinaan näyttäviä luontovideoita eläimistä, jotka käyvät rajuja kamppailuja keskenään. Nyt kaksi varaania päättivät alkaa taistelemaan reviiristään puistossa, jossa eräs perhe oli piknikillä.

YouTube-videolla nähdään erikoinen tilanne, jota australialainen perhe sai todistaa ollessaan piknikillä perheensä kesken. Queenslandissa Mountainin alueella kaksi varaania ottivat toisistaan mittaa aivan puistossa istuskelevan perheen vieressä, mikä tarjosi ihmeteltävää koko seurueelle.

Suurikokoisten matelijoiden tappelu näyttää sivusta seuraajille varmasti melko vaikuttavalta esitykseltä. Varaanien välienselvittelyiden rinnalla kovimmatkin UFC-ottelut saattavat vaikuttaa toisinaan pienten lasten riidoilta. Näky on ollut varmasti etenkin lasten silmissä melko hurja kun kaksi isokokoista liskoa on seissyt toisiaan vasten kahdella jalalla.