Ashley Graham poseerasi alastomana vauvansa kanssa – herkkä kuva äidistä ja pojasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai tammikuussa esikoisensa hänen aviomiehensä ohjaaja Justin Ervinin kanssa. Nainen on vähitellen palannut omien töidensä pariin ja tehnyt jälleen töitä mallina esiintyen esimerkiksi Harper’s Bazaar -lehden kannessa.

Nyt Ashley Graham kuvattiin Elle-lehteen yhdessä hänen Isaac-nimisen poikansa kanssa. Herkkä kuva on napattu suoraan sängyn yläpuolelta. Kauniissa kuvassa Ashley Graham makaa alastomana sängyllä pieni poika vierellään.

Ashley Graham on jakanut sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti äitiyden eri puolia, mistä hän onkin saanut muilta naisilta paljon kiitosta. Graham on myös rohkeasti jakanut kuvia ja videoita hänen imetystaipaleestaan sekä siitä, miten nainen on vaihtanut poikansa kakkavaippoja esimerkiksi supermarkettien käytävillä.