Lana Del Rey kiusoitteli seksikkäillä kuvilla – uutta musiikkiakin tulossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Lana Del Rey on laulaja ja lauluntekijä, jonka tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Born To Die ja Summertime Sadness. Nainen ei ole pitkään aikaan julkaissut uutta musiikkia, mutta nyt hän antoi viimein faneilleen hieman esimakua tulevasta.

Lana Del Rey julkaisi hänen Instagram-kanavallaan seksikkäitä kuvia, joissa nainen nähdään keltaisessa topissa, jossa on hyvin avonainen kaula-aukko. 34-vuotias artisti julkaisi myös lyhyen videon, jossa kuullaan pieni pätkä tulevasta tuotannosta. Fanit ovat olleet kuulemastaan mielissään eivätkä tunnu malttavan odottaa, että pääsevät kuulemaan koko kappaleen.

Lana Del Rey erosi hiljattain hänen poliisipoikaystävästään Sean Larkinista. Nainen halusi keskittää parisuhteensa sijaan kaiken huomionsa tulevaan musiikkiin. Tähti on myös työstänyt runokokoelmaansa, joka kantaa nimeä Violet Bent Backwards Over the Grass.

View this post on Instagram

Tulsa Jesus freak @final_garden @jackantonoff

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on