MTV: Helsingin rantavedestä löydettiin ihmisen jalat

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin edustalta Kyläsaaren rannalta on löydetty kaksi ihmisen jalkaterää. Poliisi on vahvistanut, että merialueelta on löydetty ihmisruumiin osia. Tarkempaa löytöpaikkaa ei ole paljastettu julkisuuteen.

MTV Uutiset kertoo, että ihmisen jalkaterät löydettiin Helsingin edustalta torstaina. Niiden ei kuitenkaan epäillä liittyvän hiljattain Helsingissä tehtyyn paloittelusurmaan. Helsingin poliisi on tutkinut helsinkiläisen miehen surmatyötä, jonka yhteydessä on pidätetty peräti 12 murhasta epäiltyä. Pidätettyjen joukossa on kaiken ikäisiä naisia ja miehiä eri yhteiskuntaluokista.

– Poliisista ei oteta kantaa siihen, epäilläänkö eiliseen löydökseen liittyvän rikosta ylipäätään. Poliisin mukaan asiasta ei ole toistaiseksi muuta kerrottavaa, MTV Uutiset kertoo.