StaraTV: Vaasa Festivalista tuli kesän suurin festari – järjestäjät kertovat varotoimista

Festarit StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuun toisena viikonloppuna Vaasan sisäsatamassa juhlittu Vaasa Festival nousi lopulta koronakesän suurimmaksi festivaaliksi 14 300 kävijällään. Tapahtuma oli monin tavoin poikkeuksellinen, koska viranomaiset asettivat tapahtumalle koronakriisin johdosta merkittävästi haasteita ja rajoituksia. Niiden toteutus onnistui viranomaisten mukaan hyvin.

Stara oli paikalla Vaasan helteisessä viikonlopussa. Nyt haastattelussa ovat festivaalin järjestäjät Tommi Mäki ja Ari Myllyniemi, jotka kertovat miten koronaviruksen leviämistä pyrittiin ehkäisemään esimerkiksi tuhansilla tuoleilla ja pöydillä sekä järjestelmällä festivaalialue uudella tavalla. Katso video artikkelin alta.

Vaasa Festivaleilla esiintyivät tänä vuonna muun muassa Lauri Tähkä, Behm, Kaija Koo, Eppu Normaali, Sonata Arctica, Elastinen, One Violin ja Reino Nordin. Tuttuun tapaan sää suosi tapahtumaa, sillä festariyleisö sai nauttia koko viikonlopun yli 25 asteen helteestä ja lähes pilvettömästä taivaasta.