Halle Berryn rantakuva todistaa – yhä upea Bond-kaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. 53-vuotias on jälleen todistanut, että hän sopisi upeaksi Bond-tytöksi edelleen.

Moni muistaa vuonna 2002 ilmestyneestä James Bond – Die Another Day -elokuvasta legendaarisen kohtauksen, jossa Halle Berry nousee upeana vedestä oranssit bikinit yllään. Nyt Tähti on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän 18 vuotta myöhemmin astelee hiekkarannalla samankaltaiset bikinit yllään.

Bikinikuvasta käy ilmi, että näyttelijätär on pitänyt vuosien varrella hyvää huolta itsestään. Halle Berry on todella tarkka fyysisestä kunnostaan ja tekeekin vartalonsa eteen paljon töitä pitääkseen sen vahvana. Halle Berry pitää omalla Instagram-kanavallaan myös Fitness Friday -perjantaita, jolloin hän julkaisee aina kuntoiluun liittyvän kuvan ja inspiroi samalla seuraajiaan liikkumaan.