Tekashi 6ix9ine lounasti ravintolassa – mukana miljoona dollaria käteisenä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkältä vankeustuomiolta entisiä rikoskumppaneita ilmiantamalla välttynyt räppäri Tekashi 6ix9ine vapautui heinäkuun lopussa kotiarestista. Vasikan maineeseen joutunut tähti ei vaikuta juurikaan pelkäävän mahdollista ilmiantamisen kostoa.

6ix9ine julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän lounastaa huolettomasti tyttöystävänsä Jaden kanssa ravintolan terassilla keskellä New Yorkin Manhattania. Tähdellä oli jopa mukanaan laukku, joka sisälsi hänen mukaansa miljoona dollaria käteisenä. Tähteä kritisoineita räppäreitä tekogangstereiksi haukkuneen tähden mukana oli tietenkin useita turvamiehiä.

– Katsokaa, pöydällä on 200 000 dollaria. Mitä p*skaa teettekään, voin tehdä samaa päivittiäin. Ette kykene samaan p*skaan kuin minä. Laukussani on miljoona dollaria käteisenä, Tekashi 6ix9ine uhosi videolla.