Chihuahua pelasti 86-vuotiaan omistajan hengen – haki apua miehen saatua kohtauksen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienimmätkin lemmikkieläimet saattavat hätätilanteessa pelastaa omistajiensa hengen. Tämän sai huomata eräs Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa asuva vanhus kärsittyään kohtauksesta.

86-vuotias laivaston veteraani Rudy Armstrong oli viettämässä aikaa kotinaan toimivassa veneessä, kun hän kärsi halvauskohtauksesta. Mies ei voinut liikuttaa toista kättään ja jalkaansa, eikä näin ollen kyennyt soittamaan apua. Niinpä hän päätti yrittää lähettää Boo-Boo -nimisen chihuahuansa hakemaan apua.

WCTI-uutissivuston mukaan työtä käskettyä tehnyt koira palasi hetken päästä satamapäällikkö mukanaan. Mies soitti paikalle ensihoitajat, ja Armstrong onnistuttiin pelastamaan sairaalahoidon avulla. Viisi vuorokautta myöhemmin Boo-Boon kyyneleet silmissä uudelleen tavanneen veteraanin mukaan koira pelasti hänen henkensä, ja hän kertoo kaivanneensa rakasta lemmikkiään sairaalassa suuresti.

Talk about a #FeelGoodFriday! Navy Veteran Rudy Armstrong recently suffered a stroke while on his houseboat that he…

Publiée par CarolinaEast Health System sur Vendredi 7 août 2020