Olivia Culpo esitteli herkkujaan – fanit näkivät vain upean vartalon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo on koko kesän ajan hemmotellut fanejaan mitä näyttäviämmillä kuvilla. Nainen on julkaissut lähes päivittäin kauniita otoksia, joissa hänen yllään nähdään seksikkäitä bikinejä ja paljastavia ranta-asuja.

Olivia Culpo esitteli tuoreessa Instagram-julkaisussaan useamman kuvan avulla miten hän vietti edellisen viikonloppunsa. Culpo valmisti raskaana olevalle ystävälleen muun muassa hyvin näyttävän juustolautasen, jota nainen esitteli kuvissa ylpeänä.

Tarjottimelle kasatut herkut näyttivät kieltämättä syötävän hyviltä, mutta moni naisen seuraaja on kuitenkin kiinnittänyt huomionsa itse Olivia Culpoon. Tähdellä on kuvissa yllään näyttävät bikinit, joiden ansiosta kaunottaren timmi mallivartalo varastaa huomion muilta herkuilta.