Rihanna lähetti Lisa Rinnalle alusvaatteet – tähti esitteli ne heti tanssivideolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Lisa Rinna on monille tunnettu kasvo aikoinaan hyvin suositusta Melrose Place -ohjelmasta, minkä lisäksi Rinna on tähdittänyt Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjaa jo vuosien ajan. Viime aikoina Lisa Rinna on ihastuttanut fanejaan hauskoilla tanssivideoillaan, joita hän on julkaissut omalle Instagram-kanavalleen.

Tähden seuraajat ovat pitäneet naisen julkaisemia tanssivideoita huvittavina, mikä onkin ollut varmasti suurin syy siihen, että nainen on jatkanut niiden tekemistä. Nyt poptähti Rihanna lähetti 57-vuotiaalle Lisa Rinnalle alusvaatteet, joita nainen päätti esitellä uusimmalla videollaan.

Lisa Rinna julkaisi näyttävän videon, jossa hän tanssii Rihannan suunnittelemat alusvaatteet yllään. Tähti vaikuttaa hyvin itsevarmalta pitsisissä rintaliiveissään ja pikkuhousuissaan, jotka pilkistävät verryttelyhousujen alta. Taustalla soi tietenkin Rihannan viettelevä S&M -niminen kappale.