Katie Price ei anna onnettomuuden lannistaa – yrittää pysyä positiivisena pyörätuolissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja realitytähti Katie Price satutti taannoin kummatkin jalkansa valitettavassa onnettomuudessa lomamatkalla. Nainen putosi kiipeilyseinältä niin, että mursi kummatkin nilkkansa ja vaurioitti myös kantapäänsä. Nyt Katie Price liikkuu pyörätuolilla, mutta ei anna sen lannistaa hänen mieltään.

Katie Price sai juuri lääkäriltä uuden tiedon hänen jalkojensa tilasta. Nainen joutuu menemään isoon leikkaukseen, josta toipumiseen menee noin puoli vuotta. Tähti ei siis tule kävelemään kuuteen kuukauteen vaan joutuu käyttämään pyörätuolia vielä pitkään.

Katie Price on kiittänyt valtavasta saamastaan tuesta ja kannustuksesta ystäviään, jotka ovat yrittäneet piristää häntä musertavien uutisten jälkeen. Tällä hetkellä 42-vuotias Katie Price etsii realitytähtenä kuuluisuuteen nousseen poikaystävänsä Carl Woodsin kanssa myös uutta yhteistä asuntoa, joka olisi esteetön.