Kipsatut jalat eivät estä poseeraamista – Katie Price seksikkäänä 

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kipsatut jalat eivät ole mallin töiden esteenä – Katie Price poseeraa seksikkäänä Malli ja realitytähti Katie Price satutti taannoin kummatkin jalkansa valitettavassa onnettomuudessa lomamatkalla. Nainen putosi kiipeilyseinältä niin, että mursi kummatkin nilkkansa ja vaurioitti myös kantapäänsä. Nyt Katie Pricen kummatkin jalat ovat kipsattuina, mutta se ei ole ollut esteenä tähden mallin töille.

Katie Price on jatkanut reippaasti yhteistyökuvioitaan sosiaalisessa mediassa. 42-vuotias nainen on julkaissut kuvia, joissa hän poseeraa lattialla seksikkäästi. Toisessa kuvassa tähti esittelee yllään pehmoista oloasua ja toisessa seksikästä pikkumekkoa.

Katie Price odottaa tällä hetkellä tulevaa jalkaleikkausta. Leikkauksen jälkeen alkaa toipuminen, joka tulee kestämään lääkärien arvioiden mukaan noin kuusi kuukautta. Katie Price liikkuu tällä hetkellä pyörätuolilla, jota nainen joutuukin käyttämään vielä puolen vuoden ajan ennen kuin hänen jalkateränsä ja kantapäänsä ovat jälleen niin vahvat, että hän voi asettaa niille painoa.