Nainen koukussa kipsiseiniin – syönyt jo 100 neliömetriä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Detroitissa asuva 26-vuotias yksinhuoltajaäiti Nicole on koukussa kipsiseinien syömiseen. Hän kirjaimellisesti syö omaa taloaan ja kertoo napostelleensa seitsemän vuoden aikana lähes sata neliömetriä.

Nainen aloitti mielihalunsa tyydyttämisen liituja syömällä. Nicole kuitenkin vaihtoi liidut kipsilevyyn, koska ne maistuvat hänen mukaansa paremmalta. Hän rakastaa kipsin tuoksua, rakennetta ja makua, joten hän nauttii seinän rouskuttelemisesta kuusi kertaa päivässä.

Nicole tietää erilaisten kipsilevyjen makuerot ja hänen addiktionsa paheni äidin kuoltua viisi vuotta sitten. Hän on yrittänyt salailla omituista tapaansa. Rakennusmateriaalit sisältävät vaarallisia kemikaaleja, joten addiktio on saatava kuriin.