Nicole Scherzinger bikineissä sängyllä – ja kurvit kilpailivat huomiosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikoinaan suuresta suosiosta nauttinut tyttöbändi ja tanssiryhmä Pussycat Dolls teki viime vuonna paluun esiintymislavoille. Mukana oli myös yhtyeen keulahahmo, sen riveistä vuonna 2010 lähtenyt Nicole Scherzinger.

Pussycat Dollsin tämänvuotiset suunnitelmat menivät uusiksi koronapandemian vuoksi. Niinpä Nicole Scherzingerillä on ollut aikaa lomailla Karibialla poikaystävänsä Thom Evansin kanssa. Tähti onkin jakanut Instagramissa runsaasti kuvamateriaalia lomaltaan Saint Lucian saarella.

Torstaina 42-vuotias tähti jakoi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän poseerasi viettelevissä tunnelmissa sängyllä valkoisissa bikineissä. Vain päivää aikaisemmin Scherzinger jakoi kuvia, joissa hän harrasti suppailua Karibian kuvankauniissa maisemissa.