Bella Hadid rinnat paljaana – rohkeissa kuvissa Chanelin mallina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman kauneimmaksi naiseksi tituleerattu Bella Hadid on toiminut muutaman vuoden kestäneen malliuransa aikana jo kaikkien suurten muotitalojen mallina. Tällä kerralla Bella Hadid nähdään Chanelin näyttävissä kuvissa.

Bella Hadid on toiminut mallina Chanelin tuoreissa kuvissa, joissa 23-vuotias kaunotar nähdään hyvin vähäpukeisena. Kuvissa nainen peittää alastoman vartalonsa vain sateenvarjon avulla. Osassa kuvista tähti peittää rinnat käsillään ja esittelee Chanelin alushousuja hoikan vartalonsa yllä.

Menestyksekästä mallin uraa tekevä Bella Hadid on seksikkään ulkonäkönsä lisäksi ollut paljon uutisotsikoissa hänen rakkauselämänsä vuoksi. Nainen alkoi hetki sitten uudelleen seurustelemaan The Weekndin kanssa. Pariskunta on eronnut useita kertoja, mutta nyt he vaikuttavat olevan jälleen onnellisesti yhdessä.