Rinnat kuin tarjottimella – Kylie Jennerin rohkea asu ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikka-alalla huiman omaisuuden tehnyt Kylie Jenner täytti juuri 23 vuotta. Tähti juhli syntymäpäiviään näyttävillä kuvilla, jotka ovat jälleen saaneet jatkoa.

Tuoreissa Instagram-kuvissa Kylie Jenner on pukeutuneena upeaan kaksiosaiseen mekkoon. Mekkoon kuuluu hame, johon on kiinnittynyt renkaan avulla kaksi kangaskaistaletta, jotka toimivat rintojen peitteenä. Hyvin paljastava asu kuitenkin esittelee paljasta ihoa vatsan seudulta ja on kaula-aukoltaan hyvin syvään uurrettu.

View this post on Instagram

🏝

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie Jenner nähtiin juuri myös Cardi B:n ja Megan Thee Stallionin julkaisemalla WAP-nimisellä musiikkivideolla. Videolla nainen astelee käytävää näyttävä leopardiasu yllään ja esittelee kurvejaan, joista hän onkin jo tullut hyvin kuuluisaksi.