Selma Blair hehkuu uimapuvussaan – MS-taudin oireet eivät näy ulospäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Selma Blair paljasti vuosi sitten sairastavansa MS-tautia. Terveydentilasta kerrottuaan nainen on avoimesti kamppaillut taudin oireita vastaan ja leikkasi muun muassa hiuksensa pois kun ne alkoivat hoitotoimenpiteiden jälkeen lähtemään. 

Nyt 48-vuotias Selma Blair on julkaissut Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa tähti näyttää riemastuttavan hyvinvoivalta. Fanit ovat olleet innoissaan siitä miten terveeltä tähti näyttää. Blairilla on kuvissa yllään vihreä uimapuku, joka sopii tähdelle erinomaisen hyvin.

MS-taudin, eli hermoston kroonisen tulehdussairauden, oireet eivät aina näy ulospäin. Selma Blairin hoitojen alettua nainen oli kuitenkin jonkin aikaa hyvin heikossa kunnossa. Hän kärsi myös ennen diagnoosin saamista jo vuosia kovasta uupumuksesta. Lääkäri on aiemmin arvioinut, että näyttelijä saattaa saada 90 prosenttia kyvyistään takaisin vuoden sisään. Tällä hetkellä nainen näyttää voivan hyvin.