Hämmentävä tilanne videolle – kissa putosi kuin tyhjästä suoraan vanhuksen päälle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Harva osaisi todennäköisesti odottaa joutuvansa onnettomuuteen satunnaisesti taivaalta päälle putoavan kissan ansiosta. Juuri näin kuitenkin kävi eräälle Kiinan Harbinissa asuvalle miehelle.

Gao Fenghua oli ulkoiluttamassa koiraansa keskellä kaupunkia, kun jotain odottamatonta tapahtui. Suoraan miehen päälle putosi kuin tyhjästä kissa. Gao menetti iskun voimasta tajuntansa ja lyyhistyi maahan.

Tilanne ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi valvontakameran ansiosta. Gao päätyi onnettomuuden jäljiltä viettämään sairaalahoidossa jopa 23 vuorokautta. Kissa putosi miehen päälle hänen naapurinsa ikkunasta, ja Unilad-sivuston mukaan molempien henkilöiden perheet yrittävät parhaillaan päästä sopimukseen korvausmenettelyistä.