Perhe pelasti ketunpoikasen – sitten sen emo tuli vaatimaan pienokaistaan takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs perhe huomasi pienen ketun poikasen jääneen jumiin heidän takapihallaan sijaitsevan aidan ja seinän väliin. Perhe päätti pelastaa poikasen ja auttaa sitä toipumaan, koska emoa ei ollut näkyvillä.

Perhe piti hyvää huolta poikasesta. He antoivat pikkuiselle hellyyttä ja ravintoa, minkä lisäksi he yrittivät houkutella poikasen emoa heidän pihalleen jättämällä poikasen toisinaan pieniksi hetkiksi ulos yksin. Eräänä aamuna perhe sai huomata, että emo oli käynyt etsimässä poikastaan.

Kettuemo teki hyvin selväksi perheelle, että se haluaa poikasensa takaisin. Kettu oli tuhonnut pihalla olevaa irtaimistoa toden teolla ja käynyt niin uima-altaan kun trampoliininkin kimppuun. Seuraavana yönä perhe jätti poikasen ulos yksin, jolloin emo kuuli poikasen kutsun ja tuli hakemaan pienokaisensa takaisin.