Disney-kaunotar uima-altaassa – paljasta pintaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens nousi maailmanmaineeseen High School Musical -elokuvien tähtenä. Viime aikoina tähti on intoutunut poseeraamaan sosiaalisessa mediassa seksikkäissä otoksissa.

View this post on Instagram

Yeehaw 🤠

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

Rantaelämää usein viettävä Vanessa Hudgens on nyt pulahtanut ystävänsä kanssa uima-altaaseen, jossa molemmat poseeraavat niukoissa bikineissä cowboy-henkisessä kuvissa. Molemilla kaunottarella on nimittäin cowboythatut päässään.

View this post on Instagram

Just a cowgirl and her coffee

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

31-vuotias tähti esiintyi vielä sunnuntaina Instagram-videossa, jossa hän huulisynkkasi TLC:n Waterfalls-hittiä. Tänä vuonna pitkäaikaisesta poikaystävästään, Austin Butlerista eronnut Vanessa Hudgens on nähty valkokankaalla ja televisioruuduissa viimeksi Bad Boys for Life -toimintaelokuvassa ja Netflixin romanttisessa komediassa Jouluyön ritari.