Lastenkodin poika toivoi televisiossa perhettä – sai yli 5 000 hakemusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jordan-niminen poika on asunut Oklahomassa lastenkodissa kolmevuotiaasta lähtien. Tällä hetkellä Jordan on yhdeksänvuotias ja hänen suurin ja ainoa toiveensa on aina ollut se, että hän saisi oman perheen.

Jordania haastateltiin taannoin heinäkuussa uutislähetyksessä, jossa poika onnistui sulattamaan ihmisten sydämet. Hän kertoi miten pikkuveli oli jo aiemmin saanut oman kodin kun hänet oli adoptoitu, mutta Jordania itseään ei ollut vielä onni potkinut.

Jordan kertoi haastattelussa, että jos hän saisi kolme toivetta, niistä jokainen olisi omat vanhemmat. Uutisen jälkeen lastenkotiin alkoi satamaan adoptiohakemuksia. People-sivuston mukaan yli 5.000 perhettä oli lähettänyt hakemuksen ja ilmoittanut halukkuudestaan adoptoida Jordanin. Tällä hetkellä hakemuksia käydään läpi ja Jordan on lähempänä oman perheen löytymistä kuin koskaan aiemmin.