Sairas koira toivoi tulevansa pelastetuksi – löysi lopulta rakastavan kodin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Romaniassa asusteleva katukoira Elsa oli tallustellut maantien läheisyydessä kun eläinten pelastustiimi oli huomannut koiran. He olivat huomanneet heti, että Elsa oli sairas. Koira lähestyi ihmisiä heti ystävällisesti ja tarjosi tassuaan, minkä vuoksi pelastajien oli helppo ottaa Elsa kiinni ja viedä eläinlääkärille.

Elsa halusi tulla pelastetuksi ystävänsä Hugo-koiran kanssa. Pieni ja hyväturkkinen Hugo löysi nopeasti itselleen kodin ja tuli adoptoiduksi. Elsa tarvitsi kuitenkin hoitoa ennen kuin se voitiin adoptoida. Hoitajille kävi myös nopeasti ilmi, että isokokoinen Elsa pelotti muita pienempiä eläinsuojan koiria, minkä vuoksi ne olivat aggressiivisia Elsaa kohtaan. Sen vuoksi Elsa piti nopeasti sijoittaa väliaikaiseen kotiin.

Elsan terveys parani ja sen turkista kasvoi kaunis ja valkoinen. Kun perheet alkoivat kiinnostumaan Elsasta, sitä hoitanut nainen huomasikin jo kiintyneensä hyvin syvästi koiraan. Lopulta väliaikaisen kodin antanut nainen päättikin itse adoptoida ihanan Elsan, koska ei enää halunnut luopua siitä.