Suomalaismieheltä eeppinen vastaus nettihuijarille – keskustelu naurattaa vedet silmiin: ”Tykkää kalasopasta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saavat vuosittain sähköpostitse lukemattomia huijausviestejä sähköpostiinsa viikoittain, ja jotkut hyväuskoiset näihin huijauksiin myös lankeavat menettäen siten suuriakin summia rahaa. Valtaosa osaa onneksi poistaa epäilyttävät viestit suoraan, mutta nyt suomalainen Mikael Forsby on päättänyt ryhtyä kieli poskessa keskusteluun togolaiseksi lakimieheksi esittäytyneen huijarin kanssa. Ja julkistanut viestiketjun.

Yhä edelleen käynnissä oleva keskustelu sai alkunsa

Yllä olevasta yhteydenotosta alkaneessa keskustelussa huijari siis tarjosi mahdollisuutta keksimänsä sukulaisen ”rahaston” vaatimuksista ennen kuin poliisi takavarikoi sen. Forsby vastasi huijarille kertoen muun muassa mahdollisen onnettomuuden uhrin ”Pentti Hirvosen” rakkaudesta kalastukseen ja suunnitelmista matkustaa Afrikkaan. Samalla häntä huoletti uhrin lemmikkien kohtalo.

Keskustelun toistaiseksi tuoreimmassa viestissä Forsby heitti lisää löylyä ja kehui huijaria auliisti komeaksi herrasmieheksi ja kiitti siitä, että tämä kutsui suomalaismiestä veljekseen. Maailmaa syleilevä viesti kuitenkin loppuu kysymykseen, johon togolaisen lakimiehen voi olla hieman vaikea vastata.