Izabel Goulart ei voinut pitää näppejään erossa kurveistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Viime aikoina kuvankaunis supermalli on osoittanut useilla somekuvillaan miksi juuri hän kuuluu mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin.

View this post on Instagram

Summer breeze 😎

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

Tällä kertaa Izabel Goulart on riisunut itsensä alastomaksi ja poseeraa kesäisessä kuvassa. Ilmeisesti supermallin vartalo on hänen itsensäkin mielestä vastustamattoman kuuma, sillä hän ei kyennyt pitämään näppejään erossa omista kurveistaan. Täysin ymmärrettävä reaktio toki.

Brasilialaissyntyisen 35-vuotiaan Izabel Goulartin upea bikinivartalo on tulosta siitä, että tähti on myös tunnettu fitness-harrastuksestaan. Mallin töiden lisäksi nainen on uransa aikana myös näytellyt ja esiintynyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -televisiosarjoissa.

View this post on Instagram

Be the energy you want to attract 😎 Take 2

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on