Missikaunotar Olivia Culpon viininjuonti kostautui – tuoreet otokset leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo on koko kesän ajan hemmotellut fanejaan mitä näyttävämmillä kuvilla. Nainen on julkaissut lähes päivittäin kauniita otoksia, joissa hänen yllään nähdään seksikkäitä bikinejä ja paljastavia ranta-asuja. Tähti pitää hyvää huolta kehostaan päivittäisillä valinnoillaan esimerkiksi ruokavalion suhteen.

Olivia Culpo on paljastanut, että kotona oleskeleminen kesän ja kevään aikana on tuonut mukanaan huonoja tapoja. Yksi huono tapa on ollut lähes päivittäinen viinin nauttiminen, jota kaunotar onkin nyt yrittänyt kompensoida panostamalla terveellisempään ruokavalioon.

Alkoholin nauttiminen turvottaa, minkä vuoksi 28-vuotias Olivia Culpo on nyt vähentänyt hiilihydraattien nauttimista. Tähti julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan esimerkkiannoksestaan, jollaisen hän nauttii usein hieman eri sisällöllä. Tällä kerralla lautasella oli ruusukaalia, pinaattia, paahdettua bataattia, parsakaalia ja kanaa.

View this post on Instagram

Going to start posting my healthy go-to recipes. I’ve been trying to get back to healthy habits/balance out the daily vino intake 😂 this recipe is SO quick and easy. It’s low carb, high fiber, and very filling. Healthy Spicy Chicken Bowl: * 2 lbs. boneless skinless chicken breasts, cut into small pieces * 3 tablespoons any spicy seasoning mix. I always use mccormicks Cajun spice * Olive oil * 3 sweet potatoes, peeled and diced * 4-5 cups broccolini * 4 cups Brussel sprouts * 4 cups spinach * Salt and pepper 1. Preheat the oven to 425 degrees. Toss the chicken pieces with the spices and olive oil. Store in the fridge for about 20 minutes while you prep other ingredients. I always use a plastic bag to quickly marinate the chicken. Just put the chicken pieces and seasoning into a zip loc made and squish around to combine. Great if you don’t love handling raw meat :) 2. Arrange the vegetables on their own sheet pans and drizzle with olive oil, salt, pepper. Arrange the spiced chicken on a separate sheet pan. 3. Bake all ingredients for 20-30 minutes. Remove the broccoli and chicken. Stir brussel sprouts and cook another 5-10 min or until done. Stir sweet potatoes and roast another 15 minutes or until cooked completely. 4. Sauté spinach over medium heat in pan with olive oil, salt and pepper. Stir for about 5 minutes or until wilted. ***********I also add brown rice or quinoa to the bowl usually👅

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

View this post on Instagram

#ootd in @lovewave @revolve

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on